Regelmessig vedlikehold av parkeringsvarmer er nødvendig

Regelmessig vedlikehold og vedlikehold av parkeringsvarmeren er nødvendig.Parkeringsvarmeren må inspiseres og vedlikeholdes regelmessig for å sikre normal drift og forlenge levetiden.Vær oppmerksom på følgende punkter under vedlikehold:

1. I sesonger som ikke er i bruk, bør varmeren slås på en gang i måneden for å forhindre at deler ruster eller setter seg fast.

2. Kontroller drivstoffilteret og bytt det om nødvendig.Fjern overflatestøv og pakk det inn i en plastpose for vinterbruk.

3. Sjekk forseglingen, tilkoblingen, fikseringen og integriteten til vannrør, drivstoffrørledninger, kretser, sensorer, etc., for bøyninger, forstyrrelser, skader, løshet, oljelekkasje, vannlekkasje osv.

4. Sjekk om det er karbonoppsamling på glødepluggen eller tenningsgeneratoren (tenningselektroden).Hvis det er karbonoppbygging, bør det fjernes og rengjøres eller skiftes ut.

5. Sjekk om alle sensorer er effektive, som temperatursensorer, trykksensorer osv.

6. Kontroller forbrenningsluft- og eksosrørledningene for å sikre jevn og uhindret røykeksos.

7. Sjekk om det er unormal støy eller blokkering i radiator- og defrosterviftene.

8. Sjekk om vannpumpemotoren fungerer normalt og ikke har unormal støy.

9. Sjekk om batterinivået på fjernkontrollen er tilstrekkelig og lad den om nødvendig.Bruk en spesiell lader til Cooksman-fjernkontrollen for lading.Det er strengt forbudt å demontere fjernkontrollen eller bruke andre metoder for lading.


Innleggstid: Aug-10-2023